diumenge, 1 de maig del 2016

Mapa guia

L'accés al castell de Claramunt està prohibit els cotxes. Recomanem aparcar el vostre vehicle en algun dels dos aparcaments públics del centre de la Pobla de Claramunt. Un cop aparcats, podeu escollir entre pujar al castell a peu o en el bus que posa l'organització. El minibus puja i baixa contínuament a partir de les 19:30, però té dos inconvenients: es col·lapsa en determinats moments i fa una mica de cangueli. És per això que recomanem pujar a peu. Són entre 15 i 20 minuts i gaudireu d'una passejada amb unes vistes esplèndides.
La ruta a peu és: sortir de la plaça de l'Ajuntament, travessar cap a la plaça de davant l'església, seguir pel carrer major fins als safareigs, pujar a la dreta cap a les tres fonts, seguim pujant i s'agafa el carreró a l'esquerra que acaba en unes escales que enllacen amb el camí que s'acaba als pinets de Cal Pujol, allà virem a la dreta ja en el camí principal i amunt fins al castell.

El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...