dijous, 1 de juny del 2017

ANOIA FOLK
Dissabte, 15 de juliol de 2017 al Castell de Claramunt

A les 2/4 de 9 del vespre
DOS PRINCESES BARBUDES presenten, Sempre de vacances


A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estaran fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes us expliquem la seva vida. Cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis.

Fitxa artística Intèrprets: Helena Casas: Bateria de joguina, pandereta, pianet, acordió petit i veu. Marc Marcé: Guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele de joguina i veu. Marc Poch: Bateria de joguina, melòdica, pianet i carilló de joguina. Toni Vilaprinyó: Baix petit.


A les 2/4 d'11 de la nit
MIQUEL OLIVER presenta,

ATLANTIS


Segona part de la trilogia que uneix al fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font amb el pintor Albert Pinya, Atlantis segueix la línea estilística però en versió corregida i augmentada. Obre el ventall de l’anti-folk a l’electro, del funk a la rumba, del pop pur a tot el que es pugui imaginar. Una veritable antítesi respecte al so de Pegasus. Una veu
veu que ha estat classificada dins de la categoria de “agradable i relaxada” i una nova
prova que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d’alt contingut poètic amb una material
que passa sovint desapercebut.


Preus:
A partir de 16 anys: 8 €
De 6 a 15 anys: 2 €
0-5 anys: Gratuït
Carnet Jove: 50% de descompte
Lloc del festival: Castell de Claramunt (20 minuts a peu i servei d'autobús davant l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 2/4 de 8 a 2/4 de 2h de la matinada). Tot i que recomanem pujar a peu, només són 20 minuts.
Servei de begudes i entrepans per a sopar
VENDA ANTICIPADA A Posa'l Disc a partir de l'1 de juliol
Botiga de discos
Adreça: Pl. del Rei, 1, 08700 Igualada, Barcelona
Telèfon:938 05 15 31

El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...