dimarts, 8 de juliol del 2008

Programa Anoiafolk 2008


12è ANOIA FOLK
Festival de Música d’arrel tradicional
Dissabte, 12 de juliol de 2008 a les 9 h

A les 9 del vespre,

Concert amb TXALA
TXALA es presenta en societat a la VIª Fira d'espectacles d'arrel tradicional de Manresa el dia 31 d'octubre de l'any 2003, amb un directe potent, carregat d'intencions i qualitat, que va fer que els assistents disfrutessin no només escoltant, sinó també ballant de valent amb temes d'arrel tradicional arranjats pel grup com són "El ball de Vic" o "La pastorcilla", i temes d'elaboració pròpia com són "Txalaria" o "La Caixa dels botons.

un grup capaç de crear un projecte realment diferent, on l'espectacularitat visual i sonora de les txalapartas, es barreja amb les particularitats tímbriques de l'acordió diatònic, el flabiol i el tamborí, i una base rítmica contundent, on una àmplia gamma d'instruments de percussió de diferents orígens acompanyen a un baix que dóna un toc ben contemporani.

Músics: Guillem Anguera, Nando Taló, Pepo Busquets, David Rincon, Héctor Berberide, Isidre Sans, Siscu Aguilera, Quim Miracle.

A 2/4 d’11 del vespre

5è Concurs de sonadors d’ampolla d’anís

I tot seguit,

Ball folk amb,
LA BOINA

Som La Boina, grup de música tradicional catalana de Parets del Vallès (Barcelona) especialitzat en el ball.

La nostra música vol impregnar-vos el cos de ritme amb l’ús de la tradició. Els balls plans, xotis, valsos, balls rodons, polques, sardanes curtes, i d’altres, són les eines que estem disposats a emprar per tal d’assolir un molt ambiciós objectiu: La Festa!!!
Ens caracteritza la combinació de sons tradicionals i contemporanis. Per això sentireu veus, sorolls, altres instruments i efectes de tot tipus. Som una bomba de ritmes, un metrònom de la dansa, un zoològic del so, una provocació de l’esquelet, una descàrrega d’energia, un catalitzador de la pulsació, una batidora musical, un … Ja n’hi ha prou! Potser millor que ens trobem en una plaça de ball, no?
Si sou balladors engrescats no dubteu a esbrinar on actuem, perque ja ho diu la dita popular "Cosa bona si LA BOINA sona”.
Guanyadors del Sona-9 el 2005
Músics: Agustí Ciurans Serra, Bateria i percussió; Albert Ciurans i Piqueras, Teclats i acordió; Daniel Collado i Macià, Saxo i gralla; Miquel Pascual Ugas, Baix elèctric.
SERVEI D'AUTOBÚS DE 2/4 DE 8 A 1/4 DE 2 DE LA MATINADA
SERVEI D'ENTREPANS I BEGUDES




El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...