dimecres, 8 de juny del 2016

ANOIA FOLK, Dissabte, 16 de juliol de 2016 al Castell de Claramunt

A les 2/4 de 9 del vespre
Toni Xuclà i Mireia Zamora  presenten,
De poetes, cançonetes



La Mireia i el Toni duen a sobre, tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important... una maleta màgica plena de poesia. L'enorme maleta és plena de calaixets amb els estris de platja de Lola Casas, les bombolles de Joana Raspall, els ingredients alimentaris de Miquel Martí i Pol, els insectes de Pere Quart, el mapa del camí de Francesc Pujols i fins i tot el gat i el gos de Marc Granell que viuen a dins la maleta màgica.
Un espectacle per gaudir en família de petit format que acosta als més menuts les cançons del disc "De poetes, cançonetes". La desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans, es converteix en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, un cel ple de mosquits empipadors o al centre d'una gran bombolla. Durada: 40 minuts.


A les 10 de la nit
Joan Rovira presenta, 
Peix sense espina



Joan Rovira és l'artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de músic de carrer, Joan Rovira ens sorprèn amb el seu disc debut Peix Sense Espina (Satélite K) i amb un gran directe. Amb més de 18.000 seguidors a facebook és autor també de cançons com Germans de llengua o Lo meu riu.
Com ell mateix diu: "Va ser al carrer on vaig aprendre a interactuar amb la gent i a crear un show dinàmic i diferent cada cop". Ara, això ho porta als escenaris.

Joan Rovira diu "Sí" a la vida i ho transmet amb la seva música i la seva personalitat. L'artista ebrenc ens proposa el nou concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal. Capaç de fer emocionar i de fer ballar durant l'hora i mitja de concert. Sempre amb el seu punt còmic i amb el seu accent de les Terres de l'Ebre, Joan Rovira et fa sentir com a casa.

A les 12 de la nit
Miquel del Roig, el “cantautot”
Cant al sentiment de la injustícia




Miquel del Roig no és un cantautor intel·lectual de paraules rebuscades i missatges místics. En Miquel és un home senzill que nasqué i viu a l’Ametlla de Mar (el Baix Ebre) dedicat a la feina de mestre d’escola (actualment jubilat) i a la seva afició a la mar, on hi passa hores pescant. Malgrat tenir aquest passatemps tan relaxant, en Miquel és un home inquiet i preocupat per la societat actual i per l’herència que deixarem a les generacions futures. Tot això es veu reflectit a la seva música i a les seves lletres, naturals i espontànies: la principal virtut és cantar al sentiment de la injustícia d’una forma planera i senzilla, com ell. 


Des del 16 de juliol i fins el 21 d'agost. Inauguració a les 8 del vespre
Xavier Saló
"17 colors", exposició de pintura

En paraules de l'artista: "Sempre busco la manera més fàcil de fer les coses. Em va atreure la proposta de fer una exposició a la sala del Castell de la Pobla. Volia fer quadres grans pensats expressament per aquest espai tant potent. Em van donar unes teles que em servirien per pintar i vaig preparar litres de pintura amb pigments intensos. Tenia poc temps i havia de pintar ràpid...El resultat són uns quadres per deixar-se emportar pel simple plaer de mirar, sense reflexionar."


Preus:
A partir de 16 anys: 8 €
De 6 a 15 anys: 2 €
0-5 anys: Gratuït
Carnet Jove: 50% de descompte

Lloc del festival: Castell de Claramunt (20 minuts a peu i servei d'autobús davant l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 2/4 de 8 a 2/4 de 2h de la matinada). Tot i que recomanem pujar a peu, només són 20 minuts.
Servei de begudes i entrepans per a sopar

VENDA ANTICIPADA A Posa'l Disc a partir de l'1 de juliol
Botiga de discos
Adreça: Pl. del Rei, 1, 08700 Igualada, Barcelona
Telèfon:938 05 15 31

El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...