dimarts, 15 de juny del 2010

14è ANOIA FOLK 2010 - Dissabte 10 de juliol

PROGRAMA
A les 8 del vespre, MIQUI GIMÉNEZ, ens oferirà:
"Qui canta i balla no dorm a la palla".

Per compartir una estona d'amistat amb cançons, jocs dansats i balls tradicionals i populars, proposant participar a tota la família. Amb la veu, la guitarra i l'acordió ens convidarà a trobar moments dolços i estonetes salades, per poder-ne gaudir durant l'espectacle i endur-nos cap a casa un bon regust afectiu.

A 2/4 de 10 del vespre,
ROGER MAS presenta
A la casa d’enlloc

A les 11 h del vespre
CONCURS DE SONADORS D’AMPOLLA D’ANÍS

A 2/4 de 12 de la nit, ball amb
BAUMA , presenta,
Música folk d’Europa i l’arc Mediterrani

Bauma és un grup de Piera inquiet que basa el seu treball en el ball folc i peces pròpies d’aquest estil, amb set músics en directe i barrejant una instrumentació no massa habitual,acústica i d’arrel tradicional, que es van combinant al damunt de l’escenari, fan de Bauma un grup amb una sonoritat molt peculiar que interpreta músiques d’Europa i l’àmbit mediterrani amb instruments d’arreu.

Enguany presenten el nou disc; Finestres inclou onze temes que aprofundeixen en el viatge acústic i instrumental per Europa i la conca Mediterrània, que BAUMA ofereix en els seus directes, amb una part de temes ballables dedicats al seu públic principal que és el ballador, i algunes peces de l'espectacle Marônia que conjuntament amb la companyia de circ Punt Mòc estan girant pels diferents teatres catalans.

Ivan Boada (concertina i darbuka) Llúcia Ventura (acordió diatònic i guitarra)
Oscar Ruiz (flauta travessera, whistle,low whistle i bodhràn)
Estíbaliz Bonastre (flauta travessera, flauta dolça, whistle i guitarra)
Tatiana Bonastre (flauta travessera) Gemma Olivé (mandolina, mandola, banjo i violí)
col-labora ; Dani Guisado (cajón, darbuka, i percussions)
Tècnic de sò ; David Peña

El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...