dijous, 23 de maig del 2013

XVIIè Anoia Folk - Festival de Música d'arrel Tradicional



Entrades anticipades a Posa'l Disc (Igualada) a partir de divendres 5 de juliol

20 h
PEP LÓPEZ I SOPARS DE DURO
presenta,
Can Seixanta
Un ball folk pels petits, però com el dels grans. Amb en Pep López i la seva banda, amb els pares i les mares, ben mudats i perfumats. Danses tradicionals, balls de parella, de cercle, de fileres, tot sol o amb els amics  i, si vols,  un bon moment per triar la teva parella.
L’equip de so a punt, els instruments  acabats d’afinar,......i som-hi!!
Pep López: guitarra i baix
Carol Duran: violí
Pep Collell: bateria



22h
BLAUMUT
presenta,
El Turista

Blaumut és una formació integrada per Oriol Aymat (violoncel), Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí) i Manel Pedrós (bateria). Lletres plenes d’imatges, els arranjaments d’instruments clàssics de corda, i el so de diverses andròmines formen l’atmosfera de les seves cançons.
El setembre del 2012 publiquen el seu primer àlbum que porta per títol El turista. Aquest projecte és un disc en català, amb lletres que descriuen imatges, paisatges i sensacions. Cançons d’autor, arranjades amb instruments clàssics de corda, bases electròniques i diversitat de melodies i estils que dibuixen l’ambient dels temes escrits per Xavi de la Iglesia.



23.30 h
Concurs de Sonadors d’ampolla d’anís 
Torna el popular concurs després d’un parèntesi d’un any. A mitja part del concert Marsupialis, Eduard Casals interpretarà un concert d’ampolles d’anís afinades, per donar pas al concurs. Com a novetat aquest any podeu utilitzar l'app d'Anís del Mono, que us permetrà ampliar les opcions de sonoritat. Seguiu l'enllaç: http://www.anisdelmono.es/

  
24 h
MARSUPIALIS presenta,
Carnaval marsupial

és una nova mirada als ballables del Carnaval del Liceu a mitjan s.XIX. En una època on el ball de societat era l'oferta d'oci per excel·lència, el Carnaval era un gran aparador per a un repertori a l'última moda creat per a l'ocasió. Galops i carruatges, redowes i revendes, rigodons i barrets de copa, valsos i màscares, polques i tocadors de senyores, schottisch i bigotis, americanes i aranyes de cristall, llancers i tasses de caldo..., aquest bullici era l'escenari ideal per a expressar la picaresca, les contradiccions i dualitats i el desgovern propis d'aquesta festivitat.



Members:
Eduard Casals – clarinet
Cati Plana – acordió diatònic
Marc Figuerola – guitarra
Boris Pi – percussions
Paco Pi – baix elèctric

Exposició: El Carnaval del Liceu
El Carnaval Marsupial es frueix ballant i es gaudeix escoltant. A més a més, per ambientar-vos en l'època també us oferim una mostra de fotografies i il•lustracions sobre el Carnaval del Liceu i, per als més balladors, un taller de rigodons. I com diria un marsupial, qualsevol dia és Carnaval.


Preus:
A partir de 16 anys: 8 €
De 6 a 15 anys: 2 €
0-5 anys: Gratuït
Carnet Jove: 50% de descompte

Lloc: Castell de Claramunt (20 minuts a peu i servei d'autobús davant l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 19,30 a l'1,30 h de l'endemà).
Servei de begudes i entrepans per a sopar



El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...