divendres, 5 de juny del 2009

AMANIDA FOLK a l'Anoia Folk de l'11 de juliol


Al seu concert, Amanida Folk presenta el repertori del seu nou disc, El Guerxo i la Donzella, un disc que reflecteix la sonoritat i el llenguatge assolits pel grup després de deu anys de trajectòria.
La proposta musical d'Amanida Folk és una combinació de melodies i ritmes provinents de les diverses cultures banyades per la Mediterrània. Unes melodies que són fruit de la tradició i que naixeren amb una finalitat molt clara: el ball. Per aquest motiu, els músics es permeten la llicència de jugar amb elles, arranjar-les, combinar-les i, fins i tot, compondre noves melodies basades en compassos de ball tradicional. La finalitat és mostrar al públic la bellesa de la música mediterrània amb tots els seus ingredients: el virtuosisme, el lirisme i la improvisació.
En definitiva, el concert d'Amanida Folk és un viatge. Un viatge per les músiques i els ritmes; pels compassos vertiginosos dels Balcans, per la nostàlgia de les melodies gregues o per la vitalitat dels gitanos romanesos. Una proposta que connecta amb el públic des del primer minut i que no deixa ningú indiferent.


Aleix Puig, violí
Gregori Ferrer, acordió
Jordi Díaz, clarinet
Jose Maya, guitarra
Jon Hands, flauta travessera



amanidafolk@yahoo.es
www.myspace.com/amanidafolk

El 2 de setembre torna la 27a edició del festival d’arrel, Anoia Folk  Marina Rossell i Guillem Ramisa, seran els protagonistes del festival...